Web Analytics Made Easy - Statcounter

تمامی وسایل برقی و لوازم خانگی که ما از آنها استفاده می کنیم، امکان دارد روزی خراب شود و دیگر کار نکند و این موضوع ربط زیادی به نوع برند آن ندارد و امکان دارد که برای هر یک از برندهای مختلف این اتفاق بیفتد و با این که از وسیله تان به خوبی نگهداری کرده اید، باز هم امکان خرابی در آن وجود دارد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام دکتر آچار، امروزه لوازم خانگی و طرز استفاده صحیح از این وسایل بسیار مهم است، به دلیل این که قیمت وسایل برقی روز به روز افزایش پیدا می کند و اگر از این وسایل بطور صحیح نگهداری نکنید، مجبور به تعویض آنها می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وسایلی همانند یخچال فریزر، جارو برقی، ماشین لباسشویی، پکیج دیواری و... تقریباً در تمام خانه ها وجود دارد و وجود آنها نیز در هر خانه ضروری است به دلیل اینکه وسیله ای مانند ماشین لباسشویی یا ظرفشویی، کارها را سریع تر انجام می دهند و مانند قدیم دیگر شستن وقت زیادی نمی گیرد.

این وسایل مهم، به دلیل اینکه با برق کار می کنند و از حساسیت بالا برخوردار هستند، اما گاهی ممکن است برندهای معروف هم خراب شوند و نیاز به تعمیر داشته باشند.

اول از همه باید توجه داشته باشید که دستگاهتان باید چند سال یک بار سرویس شود تا از خرابی ها و هزینه های بیشتر جلوگیری شود، اما اگر دستگاه بطور ناگهانی یا طی یک حادثه خراب شد، سعی کنید تا تعمیر آن را به عقب نیندازید چون باعث فشار آمدن به دستگاه و در نتیجه پایین آمدن عمر آن می شود.

باید به این توجه داشته باشید که هنگامی که با مشکل جزئی و کوچکی برخورد کردید سریعا به برای تعمیر آن اقدام نمایید چون خرابی که ایجاد شده، ممکن است به دیگر اجزای دستگاه آسیب وارد کند و مشکل جدی تری ایجاد شود و کار تعمیر سخت شود، پس باید تعمیر به موقع انجام دهید تا مجبور به تعویض نشوید.

همه لوازم های خانگی به مشکلات زیادی طی مدتی استفاده برخورد می کنند که چند مورد را توضیح می دهیم:

مشکلات احتمالی یخچال:

۱. برق دادن بدنه یخچال: به دلایلی مانند عیبی در سیم های رابط، اتصال بدنه سر پیچ لامپ درون یخچال، اتصال بدنه ترموستات یا موتور، نصب نادرست سیم ارت

۲. داغ کردن موتور یخچال: که این داغی تا ۷۰ درجه طبیعی است و مشکل ساز نیست اما بیشتر از آن باعث خرابی دستگاه می شود.

۳. خنک نکردن یخچال: دلیل های متفاوتی باعث خنک نکردن یخچال می شود که یکی از آنها می تواند شارژ دستگاه باشد.

۴. روشن شدن چراغ تصفیه: با روشن شدن این چراغ  در یخچال های ساید باید فیلتر آن تعویض گردد و تا آب به آب معدنی تبدیل شود.

۵. برفک زدن داخل یخچال

۶. کار نکردن یخساز

مشکلاتی احتمالی ماشین لباسشویی:

۱. خالی نکردن آب کثیف مخزن: فیلتر آب کثیف است و باید شلنگ و پمپ آب بررسی شود.

۲. داشتن برق اما کار نکردن لباس شویی

۳. بیش از حد مخزن پر شود.

۴. گرم نشدن آب داخل مخزن

۵. کار نکردن دور تند

۶. به خوبی نشستن لباس ها

۷. صدا دادن و تکان خوردن در حین کار

۸. در لباس شویی بسته نمی شود و یا بسته شده و قفل شده باز نمی شود.

۹. خشک کن کار نمی کند

۱۰. لاستیک دور درب دچار مشکل شده و درست سرجای خودش قرار نمی گیرد.

۱۱. لباس شویی در حین کار برق می دهد.

۱۲. لباس شویی درست نمی چرخد.

۱۳. تایمر آن دچار مشکل شده است.

۱۴. لباس شویی نشتی دارد.

۱۵.  لباس ها پس از شستن بوی بدی می گیرند.

۱۶. ماشین لباسشویی در هنگام آب گیری صدای زیادی ایجاد می کند و می لرزد.

۱۷. در هنگام شست و شو آب دستگاه گرم نمی شود.

مشکلات احتمالی ماشین ظرفشویی:

۱. کار نکردن دکمه های دستگاه

۲. بسته نشدن درب دستگاه

۳. نشتی آب از ماشین ظرفشویی

۴. تولید صدا در هنگام کار کردن ماشین ظرفشویی

۵. تخلیه نشدن آب داخل ماشین ظرفشویی

۶. ماشین ظرفشویی خوب ظرف ها را نمی شورد

۷. روشن شدن و چشمک زدن چراغ های ماشین ظرفشویی

۸. کار نکردن تایمر دستگاه  

۹. شونده را در دستگاه پخش نمی کند 

هر نوع لوازمی به مشکلاتی مانند این مشکلات برخورد می کند و باید تعمیر شود، تعمیر درست از نگرانی های همه ما است که بیشتر مواقع مردم به این فکر می کنند که الان دستگاه ما خراب شده چه باید بکنیم تعمیر را به دست چه کسی بسپاریم تا مورد اعتماد باشد، این نگرانی ها طبیعی است.

تعمیر لوازم خانگی باید به بهترین شکل ممکن انجام شود و اصلی ترین موضوع پیدا کردن مشکل لوازم است که باید به بهترین نحوه این موضوع بررسی شود، پس از پیدا کردن ایراد توسط تعمیرکار باید به تعمیر لوازم شما بپردازند که با استفاده از تجهیزات عالی و قطعات فابریک و اصل باید انجام شود.

بهترین تعمیرگاه های لوازم خانگی باید برای تعمیر و فعالیتی که انجام می دهند تضمینی را به مشتری ارائه دهند که نمایندگی تعمیرات دکتر آچار که در تهران فعالیت می کند همه این ویژگی ها و تخصص های لازم را برای تعمیر لوازم خانگی شما دارد و ارائه خدمات به مشتریان همراه با تضمین است، به همین دلیل اعتماد مشتریان را به خود جلب کرده است و خدمات خود را برای همه برند ها بدون هیچ مشکلی ارائه می کند، قابل اعتماد بودن تعمیرکاران دکتر آچار، ارائه قطعات اصل و با کیفیت در تعمیر لوازم خانگی،  قیمت مناسب تعمیرات لوازم خانگی از جمله ویژگی های مثبت این مجموعه می باشند.

منبع

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تعمیرات لوازم خانگی پکیج دیواری ماشین لباسشویی ماشین ظرفشویی تعمیر لوازم لوازم خانگی لباس شویی کار نکردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، تولید و پخش رئالیتی‌شوها، از «مافیا» گرفته تا «پدرخوانده»، در شبکه‌های نمایش خانگی داغ است و یکی از این برنامه‌ها که این‌روزها طرفداران قابل توجهی پیدا کرده، رئالیتی‌شو «زودیاک» است که با عنوان «شب‌های مافیا» بازی جذابی برای طرفدارانش پخش می‌کند. در این برنامه یک قاتل سریالی به نام زودیاک شهروندان و مافیای سیسیل را هدف قرار می‌دهد. در این برنامه محمد بحرانی نقش گرداننده بازی را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: موسیقی درمانی شیوه‌ای جدید در درمان بیماران

سریال «شب‌های مافیا: زودیاک» به کارگردانی محمدرضا رضائیان در سال‌۱۴۰۲ ساخته شده است. در فصل دوم این رئالیتی‌شو، فرزاد حسنی، دارا حیایی، جواد خواجوی، محیا دهقانی، متین ستوده، مجتبی شفیعی، علیرضا طلیسچی، سعید فتحی روشن، بهار قاسمی، مریم مؤمن، مهدی مهدی‌پور و امیرحسین هاشمی به هنرمندی پرداخته‌اند.
علیرضا طلیسچی یکی از خوانندگان شناخته‌شده و پرطرفدار پاپ است؛ خواننده‌ای که توانسته جایگاهش را با کنسرت‌هایی که برگزار می‌کند تثبیت کند. این خواننده پاپ که متولد۶۴ است، از میانه دهه۸۰ فعالیتش را به شکل رسمی آغاز کرد و تک‌آهنگ‌هایش طرفداران خاص خودش را دارد. طلیسچی در این گفت‌وگو از حضورش در برنامه «شب‌های مافیا» می‌گوید و در بخش‌های دیگری از این گفت‌وگو از وضعیت امروز موسیقی صحبت کرده است.

این روزها رئالیتی‌شوهای متنوعی در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود. چطور شد که در برنامه «شب‌های مافیا: زودیاک» شرکت کردید؟

از طریق تیم تولید به برنامه دعوت شدم و علاقه داشتم که ببینم چطور می‌توانم در این سناریو بازی کنم. من قبلا هم در یک شو، مافیا بازی کرده بودم، اما به‌نظرم «زودیاک» شیک‌تر است و پیچیدگی‌هایش بازی را برای بیننده جذاب‌تر می‌کند.

خیلی‌ها به برد و باخت در یک مسابقه اهمیت می‌دهند. برد و باخت برای شما چطور بود؟

شرکت در این برنامه بیشتر برایم جنبه سرگرمی دارد. این‌طور نگاه می‌کنم که با یک گروه خوب دور هم هستیم و هدفمان این است که برای بیننده‌های برنامه لحظاتی حال خوب ایجاد ‌کنیم که امیدوارم به چنین نتیجه‌ای رسیده باشیم.

اخیرا در نمایش خانگی، محصولاتی در حوزه‌های مختلف ورزش، موسیقی، مذهبی و... تولید شده است. از نظر شما، تولید برنامه‌های حوزه موسیقی مثل «صداتو» چه تأثیری بر ارتباط بیشتر مردم با موسیقی دارد؟

ساخت برنامه‌های خوب در این حوزه به ارتباط بیشتر مردم با موسیقی کمک می‌کند، اما اینکه این برنامه‌ها بتواند هنرمند بسازد مبحث دیگری است، چون یک خواننده هرقدر هم تخصصی وارد یک حوزه بشود، تا جو کار و فعالیت حرفه‌ای در فضای تولید و صحنه را تجربه نکند، به موفقیت نمی‌رسد. از نظر من، ورود به عرصه خوانندگی و فضای حرفه‌ای موسیقی کاملا نیازمند تجربه این واقعیت است. تمام این مسابقاتی هم که اخیرا تولید و پخش شده یکی‌دو چهره را به فضای موسیقی معرفی کرده، اما به لحاظ ایجاد سرگرمی برای مردم کاملا موفق ظاهر شده‌اند و اگر از این قبیل برنامه‌ها باز هم تولید شود، به فهم و درک بیشتر مردم از فضای موسیقی کمک قابل توجهی می‌کند.

پیشنهادی برای حضور در برنامه‌های موسیقی داشته‌اید؟

پیشنهاد داشته‌ام، اما علاقه نه، چون به‌نظرم در جایگاهی نیستم که بخواهم کسی را قضاوت کنم و اصولا هم موسیقی تا یک جایی به‌صورت علمی و پایه آموختنی است و از آن به بعدش دیگر سلیقه‌ای می‌شود. پس قضاوت کردن راجع به صداها را باید به مردم بسپاریم.

این روزها بازار کنسرت‌های پاپ داغ است. درست است که موسیقی کشور افت و خیزهای زیادی دارد و با مشکلات خاص خودش دست و پنجه نرم می‌کند، با این حال اوضاع این روزهای موسیقی کشور چطور است؟

به‌نظرم وضعیت موسیقی ما در حال بهبود است و البته این گفته من نیست و گفته خیلی از بزرگان حال حاضر موسیقی ایران است. موسیقی ما در سال‌های اخیر دچار تحولات عجیب و غریبی شد که بخشی از این تحولات مثبت بود و بخشی هم منفی. خوشحالم که با ورود هنرمندان حرفه‌ای‌تر و صداهای قشنگ‌تر و احساس بیشتری که در کارها وجود دارد موسیقی دارد از آن حالت قبلی بیرون می‌آید و خودش را ترمیم می‌کند.

برویم سراغ مسئله‌ ترند شدن برخی از قطعه‌های موسیقی مثل قطعه «پاقدم» که اخیرا بسیار شنیده و معروف شد. چه می‌شود که یک کار این‌طور دیده و شنیده و پرطرفدار می‌شود؟

بخش زیادی از این اتفاق مربوط به تجربه است و بخشی هم سلیقه و هوش بازار. ولی در نهایت کارها را مردم برجسته می‌کنند، یعنی اگر مردم کاری را دوست داشته باشند، آن کار به موفقیت بزرگی می‌رسد. «پاقدم» یک قطعه موسیقی دهه شصتی است که در آن استانداردهای ضبط موسیقی آن دوران کاملا رعایت شده و فکر می‌کنم جدا از تنظیم و میکس و مستر خوب امیربهادر دهقان، شعر و ترانه و ملودی هم خیلی به کارهای آن دهه نزدیک است.

شما در قطعه‌های معروفتان هم سبک شاد دارید و هم قطعه‌های احساسی و غمگین. تمایل مردم بیشتر به شنیدن کدام یک است؟

اگر به تاریخمان رجوع کنید، می‌بینید که مردم ما پر از غم و غصه بوده‌اند و طبیعتا تمایلشان به آهنگ‌های شاد بیشتر است. در کنسرت‌ها هم همین‌طور است. وقتی یک پدر بودجه مشخصی برای خانواده‌اش کنار می‌گذارد تا در کنسرت شرکت کنند، دلش نمی‌خواهد که مجددا در فضای غمگین قرار بگیرند. بنابراین تمایلشان به شنیدن و همراهی در خواندن آهنگ‌های شاد بیشتر است. البته از قدیم موسیقی شاد نسبت به موسیقی غمگین بیشتر شنونده و طرفدار داشته است.

این روزها مدام نام خواننده‌های جدیدی را می‌شنویم که در فضای مجازی معرفی می‌شوند. یا گاهی روی بیلبوردها تبلیغ کنسرت خواننده‌هایی را می‌بینیم که خیلی‌ها نمی‌شناسندشان. این افزایش ورود به عرصه خوانندگی اتفاق مثبتی است یا منفی؟

ما خوانندگانی داشته‌ایم که با یک قطعه روی صحنه آمده‌اند و بقیه قطعه‌هایشان حالت مکمل همان یک قطعه را داشته. از آن طرف هم هنرمندی داشته‌ایم که با هر قطعه جدید مخاطبان بیشتری را جذب کرده‌ و به‌تدریج معروف شده‌است. در هر صورت، دیده شدن یک اثر هنری و محبوب شدن هنرمند به مردم بستگی دارد.

به تجربه حوزه‌های هنری دیگر مثل بازیگری هم فکر می‌کنید یا پیشنهادی داشته‌اید؟

من یک‌بار این را تجربه کردم و متأسفانه بازخورد خوبی از این کار نداشتم، به خاطر اینکه تیم تولید آن کار تیمی که فکر می‌کردم نبود. البته بازیگران و بقیه عوامل همه خوب بودند، اما تجربه خوبی برای من نبود و ترجیح می‌دهم که فعلا دوباره آن فضا را تجربه نکنم و در کار خودم پیش بروم، هرچند از آینده‌ و تصمیمات بعدی‌ام خبر ندارم.‌


رئالیتی‌شوها توانسته‌اند تا اندازه ای شبکه نمایش خانگی را متحول کنند

در چند سال اخیر پلتفرم‌ها به کاربران امکان می‌دهند فیلم‌ها و سریال‌ها را به‌صورت آنلاین تماشا کنند و به‌سرعت به رقیبی برای تلویزیون تبدیل شده‌اند.

یک مقایسه ساده در تولیدات و سریال‌های پخش‌شده در ابتدای سال۱۴۰۳ تا امروز میان پلتفرم‌های نمایش خانگی و تلویزیون نشان می‌دهد تلویزیون با وجود آنکه نسبت به سال گذشته با کم‌کردن حساسیت‌هایی سعی در جذب هنرمندان و چهره‌های مطرح کرده اما باز هم بازی را در زمین رقابت با پلتفرم‌های پخش نمایش خانگی واگذار کرده است.

این روزها تولید رئالیتی‌شوها و برنامه‌های مسابقه که در شبکه نمایش خانگی ‌تولیدشده، توانسته جذابیت زیادی برای مخاطب امروز به‌وجود بیاورد، مخاطبی که تنها با تماشای سریال و فیلم نمی‌تواند اوقات فراغت خود را پر کند. بنابراین از یک‌سو پلتفرم‌های گوناگون در شبکه نمایش خانگی در بیشتر سریال‌های خود توانسته‌اند با تمرکز بر جذابیت‌های داستانی و استفاده درست از ستارگان سینما و تئاتر تولیدات جذابی را پیش روی مخاطب بگذارند و از سوی دیگر با تولید و پخش برنامه‌های مختلف نشان داده‌اند توجه به ذائقه مخاطب برایشان مهم است و در بخش‌هایی موفق شده‌اند.

البته دامنه صنعت سرگرمی ‌آنقدرگسترده است که ما در تلویزیون ‌یا حتی شبکه نمایش خانگی هنوز نتوانسته‌ایم رقابتی با برنامه‌های خارجی داشته باشیم. با این حال، برخی از این برنامه‌ها توانسته‌اند آنقدر جذاب باشند که تماشاگران فصل‌های آن را دنبال می‌کنند.

VOD‌ها طیف گسترده‌ای از فیلم‌ها و سریال‌ها را از سراسر جهان به کاربران ارائه می‌دهند. این امر به‌معنای انتخاب بیشتر برای بینندگان و رهایی از محدودیت‌های برنامه‌های روتین است.

نمی‌توان منکر این موضوع شد که پلتفرم‌های نمایش خانگی با ارائه فرصتی جدید برای پخش فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی، به افزایش تولید محتوای داخلی در این کشور کمک کرده‌اند. این امر منجر به ایجاد شغل‌های جدید و رونق صنعت سرگرمی ایران شده است.

VOD‌ها در حال حاضر نقش مهمی در صنعت سرگرمی ایران ایفا می‌کنند و ظرفیت این را دارند که در آینده نقش مهم‌تری ایفا کنند. با رفع چالش‌های موجود، VOD‌ها می‌توانند به گزینه‌ای محبوب‌تر برای سرگرمی در ایران تبدیل شوند و به‌طور قابل‌توجهی بر نحوه تماشای فیلم و سریال توسط مردم ایران تأثیر بگذارند.‌

منبع: همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1228550 برچسب‌ها موسیقی

دیگر خبرها

  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس